Keigoed Fotografie
Een foto is me er dan een afdruk

Over mij

 

 

Mijn naam is Gertjan Hesselink en geboren op 1e kerstdag 1971 in Amersfoort. Mijn hele leven ben ik al creatief met ontwerpen, tekenen en schilderen. Maar mijn echte grote passie heb ik pas gevonden in de fotografie.
Ik fotografeerde al best wel lang alleen om het beter en professioneler aan te pakken is pas in 2013 ontstaan toen ik mijn eerste spiegel reflex camera ging aanschaffen.
Al snel ontdekte ik dat er in de fotografie heel veel mogelijkheden bestonden. En heb inmiddels heel veel workshops en cursussen gevolgd om me te ontwikkelen in veel disciplines binnen de fotografie.

Ik ben de hobby fotografie altijd trouw gebleven waardoor ik gemotiveerd blijf om van iedere foto weer een bijzonder moment te make.
Inmiddels wordt ik veel gevraagd voor evenementen fotografie en ben ik freelance persfotograaf. Ook het maken van stockfoto's en familie fotografie behoren tot mijn specialisaties Hier over kunt u meer lezen op mijn website.

Als ik niet met opdrachten bezig ben dan kunt u mij wel vinden ergens in de natuur of in de stad om inspiratie op de doen en te genieten wat je allemaal om je heen ziet. Want door te fotograferen leer je goed  te kijken hoeveel moois er wel niet om je heen te zien is. 

Mocht u vragen hebben of vul gerust het contact formulier in. Ik sta altijd voor u klaar.