Keigoed Fotografie
Een foto is me er dan een afdruk

Heeft u ervaring met Gripfoto? Deel het met ons.

Gastenboek

12 berichten op 3 pagina's
Anita Brinkman
20-02-19 18:21:33
Ik heb een privé Nachtfotografie workshop bij Gertjan gevolgd In het oude centrum van Amersfoort. Ik zag er in eerste instantie een beetje tegen op. Alles in M stand was iets wat ik nog nooit gedaan heb.

Gertjan kan goed uitleggen en binnen enkele minuten had ik de eerste mooie foto in de M stand gemaakt. Hij laat je rustig je gang gaan en stuurt je bij als hij merkt dat het niet helemaal goed gaat. Ik vond het een zeer prettige workshop wat dn ook zeker aan te raden is.

Bedankt Gertjan
Herman van der vaart
15-02-19 10:46:24
Via twitter zagen wij een foto Rotterdam bij Nacht.
Helemaal verliefd waren we op de foto. Bestellen ging gemakkelijk en snel. Betalen veilig via Ideal. Nu hangt de foto boven onze eettafel. Een echte blikvanger voor relatief weinig geld.
Freek Van de Beek
17-12-18 09:29:11
Via twitter kwam ik een foto van tegen die door Gripfoto gemaakt was.
Amersfoort bij nacht. Voor mijn dochter die op kamers is gaan wonen hebben we deze bested op Canvas. Snel geleverd en een geode afdruk. We vonden hem zo mooi dat we er meteen voor ons zelf ook een hebben besteld.
Marja Benschop
08-06-18 15:46:30
We hebben onze hond op de foto laten zetten. Het was voor onze vriend echt een feestje.
Toen we de foto's binnen kregen, wat echt heel snel was hebben we via de web-shop een mooie grote canvas print laten maken. Echt een pronkstuk in onze kamer. We zijn er heel blij mee. Bedankt Gertjan. Ook namens Spikkel.
Freek De Jonge
14-03-18 18:39:13
Via Gripfoto met Gertjan in contact gekomen. En wat direct opvalt is zijn persoonlijke betrokkenheid van ons project. We wilde mooie foto's hebben van ons nieuwbouw project.
Omdat Gertjan Creatief is aangelegd denkt hij op een zeer prettige manier mee met de klant. Zo kwam hij met het idee om er een drie luik van te gaan maken. Van kavel tot eind resultaat. Zoals er in de site wordt beschreven. Hij vergeet zijn hobby nooit.
Tonen: 5  10   20

Deze tekst past u aan door erop te klikken.