Keigoed Fotografie

Een foto is meer dan een afdruk

Heeft u ervaring met Gripfoto? Deel het met ons.

Gastenboek

11 berichten op 3 pagina's
Herman van der vaart
15-02-19 10:46:24
Via twitter zagen wij een foto Rotterdam bij Nacht.
Helemaal verliefd waren we op de foto. Bestellen ging gemakkelijk en snel. Betalen veilig via Ideal. Nu hangt de foto boven onze eettafel. Een echte blikvanger voor relatief weinig geld.
Freek Van de Beek
17-12-18 09:29:11
Via twitter kwam ik een foto van tegen die door Gripfoto gemaakt was.
Amersfoort bij nacht. Voor mijn dochter die op kamers is gaan wonen hebben we deze bested op Canvas. Snel geleverd en een geode afdruk. We vonden hem zo mooi dat we er meteen voor ons zelf ook een hebben besteld.
Marja Benschop
08-06-18 15:46:30
We hebben onze hond op de foto laten zetten. Het was voor onze vriend echt een feestje.
Toen we de foto's binnen kregen, wat echt heel snel was hebben we via de web-shop een mooie grote canvas print laten maken. Echt een pronkstuk in onze kamer. We zijn er heel blij mee. Bedankt Gertjan. Ook namens Spikkel.
Freek De Jonge
14-03-18 18:39:13
Via Gripfoto met Gertjan in contact gekomen. En wat direct opvalt is zijn persoonlijke betrokkenheid van ons project. We wilde mooie foto's hebben van ons nieuwbouw project.
Omdat Gertjan Creatief is aangelegd denkt hij op een zeer prettige manier mee met de klant. Zo kwam hij met het idee om er een drie luik van te gaan maken. Van kavel tot eind resultaat. Zoals er in de site wordt beschreven. Hij vergeet zijn hobby nooit.
Edwin Wessel
28-01-18 10:49:09
Gertjan heb ik ruim 25 jaar terug leren kennen als graficus met een scherp oog voor detail. Voor de huisstijl van ons bedrijf heeft hij altijd een waardevolle bijdrage geleverd. Toen in 2016 de wens voor een nieuwe website ontstond, hebben we Gertjan ook weer betrokken voor zijn kritische inbreng.

Naast het advies over kleur, layout en opbouw heeft hij zijn kwaliteiten voor fotografie toegepast. Het project hebben wij “appeltjes en peertjes” genoemd, het resultaat vind u onder andere terug in onze homepage.

Naast dat het gewoon een feestje is om met Gertjan te werken, ontstaan er ook zeer mooie producten. Wij hopen dat meer projecten zijn kwaliteiten zullen ontdekken.

Edwin Wessel
Directeur Addwin Advise BV
www.addwin.nl
Tonen: 5  10   20

Deze tekst past u aan door erop te klikken.