Keigoed Fotografie

Een foto is meer dan een afdruk

Heeft u ervaring met Gripfoto? Deel het met ons.

Gastenboek

11 berichten op 3 pagina's
Agnes Willemse
15-12-19 07:36:26
Bedankt Gertjan voor de privé workshops avond fotografie. Al zat het weer niet erg mee. Ik heb heel veel geleerd. Nooit kunnen denken dat ik dit kon bereiken met mijn camera.
Nancy Deegenaars
28-08-19 10:08:01
Afgelopen zaterdag een heel leuke fotoshoot gehad met Gertjan. De foto's zijn heel leuk geworden. De sessie verliep heel gemoedelijk en professioneel. Er zijn heel veel foto's gemaakt en nu de moeilijke keuze welke er afgedrukt kunnen worden. Dank je wel voor je prettige samenwerking.
Fred Spijkers
14-07-19 11:24:55
Ik woon in Amsterdam en wilde graag de wonderlijke wereld van het nachtfotografie onder de knie krijgen. Op de site zag ik de prive workshop staan. Gertjan Stelde voor om het in Amsterdam te gaan doen. En omdat ik een keer wat anders wilde koos ik voor zware industrie bij nacht. Gertjan Is een meester in het goed kunnen uitleggen en zijn geduld. De prive workhop raad ik dan ook zeer aan. Bedankt Gertjan dat je helemaal naar Amsterdam wilde komen incl een themosfles koffie.
Joop Troost
08-03-19 23:21:04
Vroeger woonde ik bij het oude centrum van Amersfoort. Graag wilde ik een mooie foto hebben van onze Lange Jan. Deze foto heb ik gevonden Bij Keigoed fotografie. Geprint op aluminium hangt deze nu in mijn huiskamer. Zo zie ik elke dag mijn toren weer.
Anita Brinkman
20-02-19 18:21:33
Ik heb een privé Nachtfotografie workshop bij Gertjan gevolgd In het oude centrum van Amersfoort. Ik zag er in eerste instantie een beetje tegen op. Alles in M stand was iets wat ik nog nooit gedaan heb.

Gertjan kan goed uitleggen en binnen enkele minuten had ik de eerste mooie foto in de M stand gemaakt. Hij laat je rustig je gang gaan en stuurt je bij als hij merkt dat het niet helemaal goed gaat. Ik vond het een zeer prettige workshop wat dn ook zeker aan te raden is.

Bedankt Gertjan
Tonen: 5  10   20

Deze tekst past u aan door erop te klikken.