Keigoed Fotografie
Een foto is me er dan een afdruk

Heeft u ervaring met Gripfoto? Deel het met ons.

Gastenboek

12 berichten op 2 pagina's
Pieter Hoogland
22-05-21 21:06:10
Via een advertentie op Facebook. Zagen wij dat we een foto konden laten bewerken in zwart-wit met 1 kleur behouden. Wij hebben een foto van onze zoon gemaild. En zijn zeer blij met het resultaat. Bedankt voor de snelle levering. En we gaan hem uit laten printen op canvas via u.
Agnes Willemse
15-12-19 07:36:26
Bedankt Gertjan voor de privé workshops avond fotografie. Al zat het weer niet erg mee. Ik heb heel veel geleerd. Nooit kunnen denken dat ik dit kon bereiken met mijn camera.
Nancy Deegenaars
28-08-19 10:08:01
Afgelopen zaterdag een heel leuke fotoshoot gehad met Gertjan. De foto's zijn heel leuk geworden. De sessie verliep heel gemoedelijk en professioneel. Er zijn heel veel foto's gemaakt en nu de moeilijke keuze welke er afgedrukt kunnen worden. Dank je wel voor je prettige samenwerking.
Fred Spijkers
14-07-19 11:24:55
Ik woon in Amsterdam en wilde graag de wonderlijke wereld van het nachtfotografie onder de knie krijgen. Op de site zag ik de prive workshop staan. Gertjan Stelde voor om het in Amsterdam te gaan doen. En omdat ik een keer wat anders wilde koos ik voor zware industrie bij nacht. Gertjan Is een meester in het goed kunnen uitleggen en zijn geduld. De prive workhop raad ik dan ook zeer aan. Bedankt Gertjan dat je helemaal naar Amsterdam wilde komen incl een themosfles koffie.
Joop Troost
08-03-19 23:21:04
Vroeger woonde ik bij het oude centrum van Amersfoort. Graag wilde ik een mooie foto hebben van onze Lange Jan. Deze foto heb ik gevonden Bij Keigoed fotografie. Geprint op aluminium hangt deze nu in mijn huiskamer. Zo zie ik elke dag mijn toren weer.
Anita Brinkman
20-02-19 18:21:33
Ik heb een privé Nachtfotografie workshop bij Gertjan gevolgd In het oude centrum van Amersfoort. Ik zag er in eerste instantie een beetje tegen op. Alles in M stand was iets wat ik nog nooit gedaan heb.

Gertjan kan goed uitleggen en binnen enkele minuten had ik de eerste mooie foto in de M stand gemaakt. Hij laat je rustig je gang gaan en stuurt je bij als hij merkt dat het niet helemaal goed gaat. Ik vond het een zeer prettige workshop wat dn ook zeker aan te raden is.

Bedankt Gertjan
Herman van der vaart
15-02-19 10:46:24
Via twitter zagen wij een foto Rotterdam bij Nacht.
Helemaal verliefd waren we op de foto. Bestellen ging gemakkelijk en snel. Betalen veilig via Ideal. Nu hangt de foto boven onze eettafel. Een echte blikvanger voor relatief weinig geld.
Freek Van de Beek
17-12-18 09:29:11
Via twitter kwam ik een foto van tegen die door Gripfoto gemaakt was.
Amersfoort bij nacht. Voor mijn dochter die op kamers is gaan wonen hebben we deze bested op Canvas. Snel geleverd en een geode afdruk. We vonden hem zo mooi dat we er meteen voor ons zelf ook een hebben besteld.
Marja Benschop
08-06-18 15:46:30
We hebben onze hond op de foto laten zetten. Het was voor onze vriend echt een feestje.
Toen we de foto's binnen kregen, wat echt heel snel was hebben we via de web-shop een mooie grote canvas print laten maken. Echt een pronkstuk in onze kamer. We zijn er heel blij mee. Bedankt Gertjan. Ook namens Spikkel.
Freek De Jonge
14-03-18 18:39:13
Via Gripfoto met Gertjan in contact gekomen. En wat direct opvalt is zijn persoonlijke betrokkenheid van ons project. We wilde mooie foto's hebben van ons nieuwbouw project.
Omdat Gertjan Creatief is aangelegd denkt hij op een zeer prettige manier mee met de klant. Zo kwam hij met het idee om er een drie luik van te gaan maken. Van kavel tot eind resultaat. Zoals er in de site wordt beschreven. Hij vergeet zijn hobby nooit.
Tonen: 5  10   20

Deze tekst past u aan door erop te klikken.